My blog is worth $35,001.48.
How much is your blog worth?



Witty?Nudity?

Sori pasal lama tak pos.Tiada cerita menarik ingin saya perkatakan.Tengah duduk-duduk sambil dengar radio kat live365.com,rasa terpanggil pulak nak menulis sesuatu.

Pepatah mengatakan "isteri macam televisyen,awek macam Handphone".Sesuai ke,confirm ramai orang marah punya.

Penjelasannya,kat rumah tengok tv,bila keluar kita bawak hp je.Bila takde duit,kita duk rumah tengok tv je.Bila ada duit,kita tukar hp.Kekadang kita enjoy tengok tv,tapi biasanya kita lebih suka main hp.Tengok tv kat rumah free,tapi kalau nak main hp,kena bayarla kalau nak pakai service.

Patut ke macam tu?Sendiri fikir.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 2:44 PM  

0 Comments:

Post a Comment