My blog is worth $35,001.48.
How much is your blog worth?



The Most Worst Video Advertising Ever In This Planet!

I don't know what they are thinking when they shoot this video.This is the video ads i hate the most!


Ali Cafe Uitm - video powered by Metacafe

Posted by UzAiRuBiAh WeB 5:28 PM 0 comments Links to this post  



How David Copperfield Fly

This video show how David Copperfield Fly.


HOW DOES DAVID COPPERFIELD FLY? - video powered by Metacafe

Posted by UzAiRuBiAh WeB 12:23 PM 0 comments Links to this post  



New Windows Hack Video

Found this good information from this video.


A Cool New Windows Hack - video powered by Metacafe

Posted by UzAiRuBiAh WeB 11:57 AM 0 comments Links to this post  



Innovasi Terbaru


Ini merupakan Kad SD keluaran A-Data Technologies yang terbaru semasa Konvensyen Terbesar Eletronik iaitu CES yang berlangsung selama 4 hari di Los Angeles baru-baru ini.

Yang menariknya ialah,ia dapat memaparkan jumlah storage yang tinggal tanpa perlu kuasa eletrik dan eletronik.Satu rekaan yang dapat memudahkan lagi pengguna-pengguna yang menggunakan Kad SD ini.Sungguh mudah dan hebat.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 11:43 AM 0 comments Links to this post  



Macam Tak Kena Je?

Ape Yang hilang ye..


ape dah jadi kat LoGo Google ni..

Posted by UzAiRuBiAh WeB 4:18 PM 0 comments Links to this post  



Penggunaan Stumbleupon Untuk Website/Blog


Stumbleupon merupakan antara salah satu cara yang boleh kita gunakan untuk mendapat visitors atau pembaca.Advantagenya ialah pembaca yang datang itu adalah yang sama interest dengan kita.Ia akan membuatkan pengguna yang datang itu adalah berkualiti.Saya mencadangkan agar anda mendaftar diwww. stumbleupon.com .Daftar adalah percuma.Rasakan sendiri keajaibannya.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 12:41 PM 0 comments Links to this post  



Tips dan Cara

Sorry pasal dah lama x post.Sibuk sikit sebenarnya.Malam ni baru ada masa.Saya akan cuba untuk post satu artikel satu hari.Insyaallah.Bagi newbie di sana,saya ada satu tips untuk anda dan semoga anda dapat gunakan sebaiknya.

Pernah dengar web directory.Mesti pernah dengar bukan..Contohnya ialah www.10000textlinks.com.Kebanyakan webmaster menghantar alamat url atau menyimpan alamat url di dalam direktori untuk menambahkan backward link serta bertujuan untuk meningkatkan pagerank.Ada yang menyertakan perkhidmatan secara percuma dan ada juga yang berbayar.Terpulang pada kualiti direktori tersebut.

Jika tinggi pageranknya,makin berkualitilah.Dan banyak lagi aspek yang perlu dititik beratkan untuk memastikan laman direktori tersebut berkualiti tetapi memadailah sekiranya saya menceritakan sedikit sahaja dahulu.Bagaimana anda boleh menjanakan duit dengan laman web direktori ini.First sekali pastikan anda telah pun membeli domain name dan hosting untuk laman web ini.Tidak perlu space yang terlalu besar.

Memadai hanya dengan hanya 3-5 GB dan 50GB Bandwith.Setelah selesai perkara yang pertama,saya sarankan anda semua agar submit laman web baru anda ke seberapa banyak direktori berkualiti.Jikalau anda rasa terlalu malas untuk menghantar sendiri,ada laman web yang boleh membantu anda.Di www.lazyseo.com,anda hanya perlu menjadi membership dengan membayar sebanyak USD 19.95 sebulan.Hasilnya,anda dapat submit laman web anda ke 265 laman web direktori dalam masa 15 minit sahaja.

Peratus untuk mendapatkan link juga sangat tinggi.Saya menyarankan agar anda submit ke direktori berbayar untuk mendapatkan link yang berkualiti.Selepas itu,anda boleh menghebahkan direktori anda di forum-forum yang anda selalu pergi tetapi diingatkan agar ia jangan berbentuk spam.Pastinya admin forum tidak suka dengan cara anda ini.Jangan hanya semata-mata mendaftar atau join forum sekadar untuk mengiklankan laman web anda tersebut.

Gunakan www.articletrader.com/directories/ untuk menyemak senarai direktori yang telah anda submit atau belum.Ini akan memudahkan anda untuk membuat semakan.Dengan cara ini,ia akan dapat meningkatkan pagerank web baru anda dan ia dapat memberitahu bahawa web anda mempunyai value dan berkualiti untuk menarik minat bakal-bakal pelanggan.Promosi yang tanpa henti akan dapat membantu meningkatkan lagi sales anda dan saya sarankan anda cuba.

Walaupun ia akan melibatkan wang dan masa,ianya adalah berbaloi.Tiada jalan mudah untuk berjaya.Cuma dedikasi penuh dan usaha tanpa henti-henti akan dapat menjamin kejayaan anda.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 8:26 AM 0 comments Links to this post  



Sejambak Kasih

Hari ni,aku nak menulis dalam bahasa malaysia.Sesekali,nak jugak tukar angin..Kang nanti dipanggil 'lupa diri' pulak.Sekarang ni bisnes internet di malaysia makin menjadi-jadi..banyak macam cendawan.Tapi banyak jugak yang macam "lempeng".Xde apa yang kuat pun aku tengok.Cuma cerita-ceriti yang sama.Semuanya asas nak mulakan bisnes dalam internet.Tapi xde satu pun netrepenuer kat malaysia ni yang berani nak ajar lebih detail sikit apa yang diorang tau.Biasalah.

Kalau nak mesti duit dulu.Cakap berapi-api nak tolong last-last objektif dia pegi ke duit dulu jugak.Xpelah..Masing-masing punya cara.Benda cerita asyik yang sama.Biasalah,sasaran dia pun untuk yang baru nak belajar.Orang yang baru nak belajar ni lagi banyak daripada orang yang dah tau.Tapi,di sini aku dapat satu perkara tersirat.Sasaran audiens kita.Apa yang kita nak buat,mestilah dengan research yang teliti supaya kita boleh target community kita.Kalau kita bagi tips dan cara berjela-jela(walaupun lagi bagus daripada yang lain),selagi x dapat attract visitors,selagi itulah kita duk takuk tu.

Ada dua pilihan untuk jadi berjaya.Samada anda tiru orang telah berjaya atau cuba invent sendiri idea original anda.Satu cara senang dan satu lagi cara yang susah sikit(banyak jugak sebenarnya).Tapi jalan yang susah dengan cara yang betul,akan membuatkan profit untuk anda dengan jangkamasa yang panjang berbanding dengan cara yang pertama tadi.Macam dalam share market.Ada golongan punters dan investors.Golongan punters ni jenis yang mementingkan keuntungan dengan cara yang cepat manakala investor adalah golongan yang lebih panjang akalnya.Dua-dua boleh buat keuntungan dan dua-dua juga mempunyai risiko.

Jadi anda di pihak yang mana?Pilihan di tangan anda.Tidak salah menjadi salah satu dari pilihan tadi,yang penting ialah ia boleh membawa manfaat kepada anda semua.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 1:01 PM 0 comments Links to this post  



Ecommerce: Landing the Merchant Account

Accepting credit card orders online is a convenient way to do business, especially for the consumer. There are online businesses that do not use credit card payments, but rather invoice and accept either cashiers check or money orders. However, in most cases this billing process results in a loss of more than half of a site’s potential customers.

The reasons many businesses do not like to accept credit cards are many and include financial issues such as transaction fees, discount rates, setup, statement and application fees as well as a minimum monthly fee. Combined this can take a significant bite out of your potential profit.

If you are developing an ecommerce website you may discover some sites for ecommerce development that offer a Merchant Account at no cost. Others may charge as much as $500 for this type of account. What a Merchant Account does is allow those credit card orders to be processed.

The Merchant Account is also necessary to the implementation of many online shopping carts. The two often work together.

One of the most compelling reasons to pursue a Merchant Account is to expand the potential growth of your ecommerce website. With a credit card sale the consumer has a level of assurance that they will either receive their product or they are not held liable for the purchase by the credit card company (in many instances). However, with an invoice/pre-payment plan the consumer may be wary of providing cash for something they haven’t received. This is especially true when the customer is new.

In essence, an invoicing system might work for existing customers, but in order to grow you may need to consider obtaining a Merchant Account for ecommerce and then expanding your marketing plan to increase the demand for your product. In turn, growing demand may more than offset the fees associated with credit card transactions.

Some small businesses might make use of a PayPal account in lieu of a Merchant Account in order to send and receive online payments. Fees are required in this arrangement as well and some consumers may not like establishing their own PayPal account just to make a payment, but this option may be more palatable for some online business startups or small businesses that operate a niche corporation.

The knowledge of available tools provides a certain empowerment. Online searches can lead you to a variety of Merchant Account providers, but knowing the options may help you manage your company goals and objectives. Ecommerce is a big step and the more you know about available options the easier it becomes to define the solution.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 12:16 PM 0 comments Links to this post  



Do-It-Yourself Car Wash and Detail Kits Online

There are so many businesses you can start online and there are endless buyers around the world to buy your products. Of course first you have to tell them, then you must compete for price, service, trustworthiness and quality online. Easier said than done. So, what would charge as an example for an online Carwash or Auto detailing kit?

Well first you must consider what you target market is? If your target market is to be the average car owner that washes and waxes their own car then your price point should be around the twenty dollar mark you see? If you charge too much they will not be interested, but if you do not charge enough they will not feel they got a good deal or value there.

So, if your target was the average Joe, you must keep the prices very low. But if you say your target is the Aviation, Boater, High End Car Market, well then that is entirely a different thing, perhaps for a real nice carwash, auto detailing kit which could be used for marine, aviation, show trucks or luxury and hobbyist car market segment then $85.00 to $90.00 might be more fair a price. For instance this company; www.strike3homecarwash.com .

About 7 years ago my company The Detail Guys offered such car washing and automotive detailing or valeting kits online. Our kits were in the $19.99 ; Yellow or Blue Logo'ed bucket, sponge, synthetic chamois, LOC type soap category (Liquid Organic Cleaner-environmentally friendly). It was a lead in and we barely turned a profit on it, our goal was to make a little money of course; more importantly get more word-of-mouth and more customers online. Perhaps this article may propel thought in 2007 and help you in your online sales business? Good luck and God’s Speed.

Posted by UzAiRuBiAh WeB 12:12 PM 1 comments Links to this post  



What it Takes To Become a Millionaire

Discover how much you must save in order to become a millionaire.
Americans are obsessed with becoming millionaires. Do a search on Amazon.com and you will find over 1,370 books with "Millionaire" in the title. Take a look at some of the most popular television shows over the past few years: Survivor (competing for $1 million), Who Wants to Be a Millionaire, Joe Millionaire and Deal or No Deal ($1 million prize). How many lotteries have a one million dollar prize?
The question is, how hard is it to become a millionaire through saving and investing?

What It Takes To Become a Millionaire

It may not be as hard as you think. For example, a 30-year old making $50,000 a year (plus 3% raises each year), saving 10% of their income with a 10% return each year could expect to hit millionaire status at age 59. If they work until the traditional retirement age of 65, they will have over two million dollars saved up. 10% may sound like an aggressive amount of saving, but it could be a combination of employee contributions to a 401k plus company match.

What Role Does Income Play? Surprisingly, income is not as big a factor as you might think. Using the same assumptions as above but making $100k a year, the person would become a millionaire at age 53 instead of 59. How could that be? The main factor here is what Einstein called the "8th wonder of the world": the power of compounding interest.

Playing Catch-up? Can't Save That Much?

If you are unable to save that much a year, or you are getting a late start, there is still hope. If you started at age 30, but could only save 5%, you would still become a millionaire by retirement at age 65. If you are playing catch-up and started investing at age 40, you would need to save about 11% a year to become a millionaire by age 65, but at age 50 you would have to save a nearly impossible 30% a year and your time frame would be so short that market volatility would play a bigger role in determining if you could retire or not.

Is One Million Dollars Really That Much These days?

Not really. Once you take inflation into account, being a millionaire today isn't as impressive as it used to be. For example, if someone was a millionaire in 1980, they would have to have about $1.9 million dollars in 2003 to match the wealth they had in 1980.

Is One Million Dollars Enough to Retire On?

It is. If you had one million dollars today and put the money in something safe that earns around 6% a year, you could afford to take out $60,000 a year for the next 49 years. If you wanted to be a bit more aggressive with your withdrawals and live up your retirement years, you could take out $100,000 a year for 14 years. For simplicity, these examples don't includes taxes which would decrease your lasting power, though things like social security and higher returns would increase your lasting power.

Do You Have What it Takes to Become a Millionaire?

As you have learned the most important factor to becoming a millionaire is to save early and rely on compounding interest. You can easily have control over how much you save, but you can't do much about performance - performance isn't reliable. You could try to make 15% a year, but may end up losing 10% a year doing so. It is better to rely on a properly diversified mutual fund portfolio earning around 10-13% a year, then to gamble and never retire

Posted by UzAiRuBiAh WeB 5:28 PM 0 comments Links to this post